Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, case, terenuri intravilane si extravilane;
Dezmembrari, parcelari si/sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane;
Comasari si/sau alipiri de terenuri sau parcele;
Realizare planuri topografice de situatie in format analogic si digital;
Ridicari topografice necesare executarii proiectelor diverselor investitii (constructii, amenajari, restructurari);
Trasari constructii, cote, limite de proprietate;
Zaharia Irina Ionela
Telefon : 0757590946
Oras: Iasi
Judet: Iasi
E-mail: irinatopocad@yahoo.com
 

O proprietate intabulata, cu noi e garantata!

 
 

Introducere

Cadastru & topografie
SPECIALIST CADASTRU, GEODEZIE ŞI CARTOGRAFIE autorizat de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, am plăcerea să vă aduc la cunoştintă oferta noastră de prestări servicii în domeniul cadastrului şi topografiei care în prezent se diferenţiază într-un mod favorabil de competitorii săi prin serviciile prompte si de calitate si prin faptul ca pe tot parcursul existentei noastre am dat dovada de profesionalism, flexibilitate, disponibilitate, oferind intotdeauna intreg sprijinul pentru alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre legate de serviciile prestate.
Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
Pentru cei interesati, prezentam Legislatia in domeniu (Legea 7/1996 - legea cadastrului si hotararile de guvern ulterioare)
Echipa noastra formata din oameni tineri, dinamici si motivati va ofera servicii profesionale de topografie si cadastru, realizate intr-un mod rapid si eficient.
Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul lucrarii (geografia terenului, suprafata apartmentului). Pentru o evaluare a lucrarii dvs va rugam sa ne contactati.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one